Кои сме ние?

Ние сме екип от професионални авто механици от град Бургас, специализирали се в ремонт на леки и лекотоварни автомобили Mercedes-Benz.

Началото бе поставено през 2013 г. По онова време почти всички от нас работеха за официалния дилър на Mercedes за град Бургас. И като хора които са наясно с реда по който следва да се организират и вършат нещата при ремонт на любимата марка, решихме да следваме своя път. Сега можем да правим нещата по начин по който искахме, по начин по който сме убедени, че те следва да се правят. И така взехме трудно решение да напуснем зоната си на комфорт и да се впуснем в неизвестното. Отзовахме се  на пренаситен пазар с убийствена конкуренция. Да, вече във всеки квартален гараж се предлага „качествен“ ремонт на Mercedes. Именно в тази обстановка взехме трудното решение да се впуснем в самостоятелен бизнес и то не какъв да е бизнес.

Да, отначало бе трудно. Клиентите бяха недоверчиви. Вероятно неизвестното е плашело и тях. Но с упорит труд с голямо желание успяхме да наложим името си на пазара. Това не стана лесно, ясно съзнаваме, че пътя към върха е труден и стръмен осеян с опасности и капани но сме решени да се качим там и да не слизаме дълго време. Доказателства за нас, че сме на прав път е доверието на специална група клиенти. Това са собственици на Mercedes обиколили всички или почти всички сервизи в Бургаска област и не само. Те са търсили начини за  отстраняване на „мистериозни“ технически проблеми но без решение на същите. Те ни се довериха. Да те вече нямат проблем. Звучи самохвално но е факт – нашето убеждение е, че няма технически проблем свързан с автомобилите Mercedes които да не можем да диагностицираме и отстраним.

И така ето ни и нас :

 г-н Митко КАМБУРОВ – управител, основен организатор на дейността и основен приемчик. Негова отговорност е правилната първоначална диагноза на вашият Mercedes.

  г-жа Маруся МИХАЛЕВА – тя е човека отговорен за намирането на необходимата Ви част. Тя е отговорна за това същата да е точната и висококачествена. Това е човека завеждащ книжата да дружеството. Човека водещ статистиката на всеки ремонт с точност до последния изминат километър. Бордовия компютър на вашата кола може да пропусне кога е дошло време за смяна на масло но тя никога няма.

  г- н Янко ЗАМБЕРОВ – той е човека ремонт. Няма сложен механичен проблем който той не може да отстрани. Дали е ремонт на двигател, скоростна кутия или зъбна предавка това е човека. С любимото мото „чудна работа , интересен случай“ той решава и най-заплетения механичен проблем.

 г-н Георги ИВАНОВ – той е човека диагноза. Той е способен да открие всеки проблем на вашия Mercedes. Един от най-добрите в тази област в Бургас и не само.  Притежава сръчност и специфични технически умения. Друга негова силна страна са автоматичните скоростни кутии.

 г-н Дилко НИКОЛОВ  –  той е едно от новите попълнения на екипа. Енергичен и работоспособен. Той е широк специалист, любимите му дисциплини са ремонтите на ходова част, смяна на масла и филтри, смяна на накладки и спирачни дискове. Висококвалифициран специалист  с разнородни умения.

  г-н Живко НИКОЛОВ – той е най-новия член на екипа. И не, не е роднина на г-н Дилко Николов независимо от странната прилика между тях. Работоспособен и изпълнителен. Той ще извърши  с прецизност и бързина всяка възложена му задача.