Локация и контакти.

Как да се свържете с нас? Сервиз Ауто щерн Бургас  или г-н Митко Камбуров.

Къде се намираме?

Ето отговорите …

Имате въпрос?

Пишете ни !

 

Обадете ни се ! г-н Митко Камбуров и фирма Ауто щерн Бургас ви очакват.

Считате контактите чрез писане за  досадна работа. Предпочитате по „модерни“ начини на комуникация, или пък сте почитател на прекия контакт. В такъв случай не се притеснявайте – обадете ни се. Г-н Митко Камбуров и Ауто щерн Бургас ЕООД ще откликнат с радост.

тел: +359889366665 ; +359889338889

 

Къде сме ?

Сервиза ни се намира в град Бургас, кв. 5-ти километър. Мястото е изключително лесно за откриване. От бул.“Транспортна“, а да не знаете къде е този булевард? Това е булеварда от „колелото“ на Славейков, намиращо се на входа на Бургас от магистралата от София до „колелото“ на изхода за Слънчев бряг на изток. Уточнихме кой булевард е „Транспортна“, сега има две възможни посоки в които да се намирате на булеварда. Намирате се между двете „колела“ в посока или към Слънчев бряг – на изток, или към София – на запад. Нека погледнем и двата варианта.

Първо

– на бул. „Транспортна“ сте в посока Слънчев бряг, непосредствено след „колелото“ на входа от София. Първият светофар до който стигате, и на който ще продължите направо,  е този за МОЛ Плаза. МОЛ-а остава в ляво от вас. Стигате до втория светофар. Тук следва да се пристроите за ляв завой.  В ляво от вас са новите магазини на Лидъл и Кауфланд. Ще направите обратен завой. Така на практика тръгвате отново в посока към „колелото“ за София. Но не бързайте, завивате на дясно в първата отбивка на около 10 метра  слез светофара, или непосредствено след паркинга на магазин Кауфланд. Да преговорим – намирате се на бул „Транспортна“ и завивате надясно покрай новия магазин на Кауфланд  намиращ се в съседство с магазин Лидъл . И така пътя минава покрай няколко автокъщи, след което покрай селскостопански полета. Така след около 500 метра в ляво се стига до едноетажна сграда с дълга, зелена, надписана стена. Завивате между два сини пилона по бетонов път, карате 20 метра покрай зелената стена и се отзовавате точно на входа на сервиза.

Второ

– на бул. „Транспортна“ сте в посока София. Идвате от „колелото“ на изхода на квартал Изгрев. Първият светофар до който стигате и този на магазин Лидъл. На светофара вие сте в средната лента, която е вътрешната от двете за направо. След като подминете светофара, след около 10 метра ще подминете паркинга на магазин Кауфланд завивате на дясно между автокъщите и паркинга. И така пътя минава покрай няколко автокъщи, след което покрай селскостопански полета. Така след около 500 метра в ляво се стига до едноетажна сграда със дълга, зелена, надписана стена. Завивате между два сини пилона по бетонов път, карате 20 метра покрай зелената стена и се отзовавате точно на входа на сервиза.

Ако използвате навигационна система просто въведете следните кординати:

северна ширина N – 42˚32’16,7″/ източна дължина E – 27˚27’14,2″.

Следвайте навигацията и ще се отзовете на входа на сервиза.
г-н Митко Камбуров и фирма Ауто щерн Бургас ЕООД ви очакват.