диагностика
ремонт
пътна помощ

ОТ КАКВА УСЛУГА ИЛИ РЕМОНТ СЕ НУЖДАЕТЕ ?

Ние предлагаме широк набор от услуги и ремонти. Част от тях са представени на тази страница. Ако не намирате това от което се нуждаете обадете ни се. Основата на всеки качествен ремонт е правилното диагностика на проблема.  Тук се намесвате вие. Вашата роля за правилното описание на проблема и в последствие за точния и качествен ремонт е съществена. Описанието на проблемите ви ще ни даде основни насоки при решаването на всеки проблем. Ще помогне да определим и локализираме повредата. Помнете, че няма проблем който да не можем да отстраним.

Ето част от основните ни дейности:

ДИАГНОСТИКА.

Това е началото на всеки ремонт, на всяко решаване на технически проблем. Всеки ремонт започва с правилната диагностика. Смело можем да заявим, че сме изключително добри тук. Комбинация от опит и модерна диагностична апаратура. Тук може да се похвалим, че след официалния дилър на Mercedes, ние сме сред малцината в страната които имат оригинален диагностичен мултиплексор. Оригиналната апаратура ни дава възможност за онлайн програмиране на модули и блокове, SCN кодиране,  и много други онлайн услуги.

РЕМОНТ

Няма ремонт които да определим като сложен. Дали трябва да се ремонтира двигател, скоростна кутия или стъклоповдигач, ние ще се отнесем с цялата ни налична експертиза. За ремонт на модерните двигатели на Mercedes се изискват специфични познания, вече не е достатъчно да разполагате само със „слух и усет“. Това важи особено при последните AMG двигатели. В тази област ние разполагаме с огромна експертиза. Притежаваме и използваме много специализирани инструменти, без които ремонта на определени възли и агрегати е труден или невъзможен. 

МАСЛО И СПИРАЧКИ

Смяната на масло звучи като рутинна операция но има своите тънкости. Неправилния избор на масло и филтър може да доведе до повреда и скъп ремонт. Именно поради това ние  използваме само оригинални масла и консумативи, като това е гаранция за качеството на услугата. Смяната на накладки също изглежда рутинна и сравнително лесна работа, но това е привидно.  Много от модерните спирачни системи изискват извършването на сложни процедури преди дори да сте отвили и един болт от джантата. Неправилното монтиране на накладките може да доведе до прегряване на спирачните дискове и до по-сериозни повреди. Да работата по спирачната система не е за всеки автолюбител.  

ЕЛЕКТРОНИКА

Модерните коли са по скоро компютърни мрежи на колела. В модели на Mercedes се срещат от около 20 до над 80 електронни блока. Като всеки един от тях по своята същност си е мини компютър. Да откриването на проблем в мрежа от 80 компютъра не е лесна работа. Необходими са специализирани диагностични уреди, високо ниво на техническа експертиза и опит. Това са все неща които ние притежаваме. Благодарение на дългогодишният си опит и наличието на модерни уреди сме изключително ефективни при диагностика и ремонт на този тип електрически проблеми. 

ОКАЧВАНЕ

Окачване и ходова част. От колата ви се чуват странни звуци, скърцане, пукане, тропане, чукане. Колата „виси“ на една страна. Под нея се появяват странни „петна“. Да това са знаци, че вероятно имате проблем с окачването.  Ремонт на окачването не е най-лесната операция. Изисква знания, опит и не на последно място специализиран инструмент.  Независимо дали вашия Mercedes е с въздушно, хидравлично или конвенционално окачване ние бързо ще диагностицираме и отстраним всеки проблем. С еднаква вещина ще подменим счупена пружина, изтекъл амортисьор, пукната въздушна възглавница или хидравличен блок .

ПЪТНА ПОМОЩ

Собствениците на Mercedes са наясно, че за разлика от други марки автомобили аварийните светлини на колите им се използват предимно при намиране място за паркиране. Те много рядко ще изпадат в ситуация да стоят до отворения капак на колата си в банкета на пътя. Все пак, автомобилите Mercedes се движат и се движат не само когато отиват или се връщат от сервиз. Но това не означава, че не може да се случи. Именно поради възможността да се стигне до такава вероятност, ние сме подготвени.  Като крайна мярка при сериозни повреди на пътя ние ще помогнем като организираме и изпратим специализиран автомобил, за да пристигне вашият в нашия сервиз за отстраняване на проблема.