ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯТ СЕРВИЗ!

АУТО ЩЕРН БУРГАС ЕООД.

Това сме ние. Основна дейност е сервиз и ремонт на леки и лекотоварни автомобили от марката Mercedes-Benz.

Нашите знания, умения и страст са изцяло посветени към осигуряване на висококачествена подръжка на леки и лекотоварни автомобили Mercedes-Benz.

СЕРВИЗИРАМЕ MERCEDES-BENZ ОТ НАД 20 ГОДИНИ

Ние сме екип от висококвалифицирани професионалисти. Посветили сме кариерите си на поддръжката на леките и лекотоварните автомобили от марката Mercedes. Всеки един от нас има дългогодишен опит в поддръжката именно на любимата марка. Опит придобит от дългогодишна работа в сервизната мрежа на официалния дилър на марката за България. Начина ни на работа, и сервизната ни дейност е организирана  и покрива всички стандарти на  Daimler Benz. Нашият сервиз не се отличава като организация от всеки един официален сервиз на Mercedes.

ПОСТОЯННИ ИНВЕСТИЦИИ

За да бъде един сервиз на върха са необходими много неща. Поддържането на високо ниво на експертиза изисква постоянно инвестиране в знания и техника. Именно поради това редовно посещаваме обучения и курсове организирани от Daimler Benz.

Ние сме твърдо убедени, че Вие – нашите клиенти заслужавате най-добрия екип за поддръжка за най-добрия автомобил.

Именно за да постигнем тази цел, ние сме максимално гъвкави по отношение на предлагани услуги и работното време. Всеки използвал веднъж  услуги на сервиза ни е наясно, че може винаги, по всяко време да ни се обади. Най-малкото което ще получи е съвет какво и как да направи за да се реши проблема му.

СТРЕМЕЖ КЪМ НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

Стриктното спазване на техническите изисквания  при ремонт на автомобили Mercedes съчетано с оригиналните части влагани при ремонтите гарантира усмивката по лицата на нашите клиенти. Нашият стремеж  и нашата цел е да превърнем Вас – нашите клиенти в приятели, в партньори  а не просто в обикновени купувачи на услугите ни.

​Именно поради желанието и стремежа ни да доставим и гарантираме за най-високото качество на извършените ремонти ние използваме само части от проверени доставчици. От опит знаем, че компромисите с качеството винаги водят до по-сериозни проблеми в последствие.

ЦЕНОВА ПОЛИТИКА

Наясно сме, че когато стане въпрос за поддръжка на скъпа и луксозна вещ всеки си представя как цената която следва да се плати за това е „една торба с пари“. Може би заради това много хора предпочитат да използват евтини, нискокачествени заместители на консумативи, части и ремонти. Това в последствие винаги води  до скъпи и трудни ремонти. С други думи непрекъснато се убеждаваме, че „евтиното винаги излиза скъпо“. Това не означава, че качествения ремонт и поддръжка на автомобил Mercedes задължително трябва да е безумно скъпо, за да е „истинско“. Не, напротив.

Това е и  нашата фирмена политика – да предлагаме сервиз и поддръжката на скъпа и луксозна вещ  като лек автомобил Mercedes на разумна и приемлива цена.